Tid att börja med julkort

28 oktober 2018: Tid att börja med julkort.

God söndag

Jag satt och tänkte på att vår livskvalitets höjande hobby är en smula tids och pengakrävande. För min del har jag inga problem med detta, men när man är ny i denna scrapvärlden kan mycket vara överväldigande. Så jag vill visa att man kan göra saker utan jättestora medel.
Det finns ett myntat uttryck utspritt bland oss…. Villhöver… Det finns mycket man vill ha till sitt skapande, och för att kunna göra lite mer avancerade kort, askar, Lo:s m.m behöver man en hel del material, maskiner, och kladdiga mediums. Jag älskar villhöver, för mycket vill ha mer och så är det med det mesta.

Men jag har gjort ett litet projekt.
3 alster av:

1 sorts cardstock
1 st pappersblock
1 stämpelset
3 st (skäms lite) dies, varav 1 st är absolut inte nödvändig för projektet, men jag vill ge bort saken sen.
ca 1 m spets
30 cm band
stenar
2 sorters blommor.
1 st distress ink

Listan ser ganska lång ut, men jag har verkligen försökt hålla nere antalet saker ha ha.

Här kommer bilderna…

Ett enkelt kort, fast det ser lite arbetat ut.

Presentkortshållare, där jag menar att kanten på öppningen mycket väl kan vara som den är utan ett tjusigt avslut. Men har man medel är det svårt att låta bli att göra “det lilla extra”

Card in a box heter detta kortet. Inget du kan stoppa i ett kuvert, men perfekt att ge bort som en lite julgåva med den lilla asken på toppen.

Materiallista:

Cardstock, svart
Pappersblock
Stämpelset
Dies   Dies   Dies 
Spets, tog en bit ur min egen samling, men här är en liknande
Blommor   Blommor
Distress ink, black soot

Tills nästa gång // Jenny