Post it note hållare – Tutorial

27 maj 2018: Post it note hållare – Tutorial.

God Söndag scrappare
I grund och botten är jag en väldigt ordning och reda person. Att ha snyggt runt mig gör mig varm i bröstet. Det går sådär hemma, bor ju fler personer än jag där. Men på jobbet är det bara jag som bestämmer vad som finns på mitt skrivbord. Och jag älskar att kunna “plocka undan” saker och med denna grejen är det en bonus att det ser bra ut med. Jag hoppas måtten och bilderna talar för sig själva.

Börja med 3 3/4 x 11 biten.

Sedan 4 3/4 x 7 1/4 biten.

Sedan 2 1/2 x 2 1/2 biten.

Gör enligt bilden mountain / valley vikning och limma ihop.

Limma ihop den lilla biten.

Klipp enligt bilden.


Sätt på mönsterpapperet som ska vara på insidan av bakstycket. Innan ni limmar ihop kanterna limmar ni fast den lilla kuben på en av sidorna inuti. Limma på 3 sidor, den limfria sidan är den som pekar in mot mitten. Kolla näst sista bilden innan ni limmar om ni är osäkra.

Kom ihåg att om du har mönsterorienterat papper så kolla en extra gång så riktningen blir rätt. Gäller främst den främre biten.

Så här ser den ut inuti, och tänk på att du kan välja vilken sida du vill ha pennhållaren på.

Dekorera hur mycket eller hur lite du vill.
Lycka till!

Materiallista:

CS

Mönsterpapper

Distress ink

Peel – off stickers

Peel – off stickers

Halvpärlor

 

Tack för idag. Vi ses 🙂

Jenny