Peel-off stickers i fokus

26 juni 2018: Peel-off stickers i fokus.

Hej på er i sommar värmen !

Hoppas att ni har det soligt, mysigt och fint. 🙂

Innan jag tar lite pyssel ledigt ett par veckor från Instila bloggen,  så  “bjuder”  jag idag  på ett riktigt sommar-grönt kort, med peel-off stickers. Jag är väldigt förtjust i peel-off och dessa runda blev jag än mer förtjust i. 🙂  Och tillsammans med en  “Fe”  som ger budskapet  ” fånga dagen ” så tyckte jag att just de runda peel-off passade perfekt! Ser ni hur hon fångar ringarna och precis som med  “ringar på vattnet”  så vill en sprida det vidare… ja, helt enkelt ” FÅNGA DAGEN!!!”

Som ni ser så valde jag att ha kortet i fyrkanter för att markera det med de runda ringarna. Storleken på den vita kortbasen är 15×15 cm, delade ett vitt cardstock 15×30 cm på längden och vek ihop den till 15. De övriga bitarna är i storlek 13×13, 10×10 och 7×7 cm, sedan använde jag en kantstans för att göra dem lite mjukare och  finare. På den vita fäste jag lite tjockare 3D  dubbelhäftande tejp för att höja upp och få lite dimension.

Tog ett grönt band tvärs över med både peel-off och en fin guldig charms-dekor…tyckte att det gav en fin avskärning på färgerna.  Jag kantade det gröna med raka peel-off och la glittriga fyrkanter på hörnen. Sedan la jag ringarna på snedden neråt och sist de större ringarna i de övre hörnen .

Stämplade upp Fairy- tale och texten med svagare färg eftersom dom inte ska dominera för mycket på kortet.  Klippte ut dem ganska nära motivet/ texten och satte 3D kuddar under för att höja upp dem.

Hoppas ni också blir inspirerade att göra lite annorlunda kort med just Peel-off….  😉

Ha det så gott i sommar värmen!!   På återseende i Augusti // Marianne

Materiallista

Clearstamp-Jeanines Art- Vintage Flowers ENG

1m Ribbon (6pcs) Santoro Tweed

Peel-off shiny details square (Peel-off shiny details square ( guld/glitter)

Peel-off round frames 1144 (guld)

Cardstock 

Charms(32) pack sew lovely

Clearstamp fairy tale