Påskkrans

5 mars 2018: Påskkrans.

Nu är vi redan inne i mars månad, iallafall om man tittar i almanackan. Tittar jag ut genom fönstret får jag nästan julkänsla av all snö. Jag vill verkligen ha vår nu. Nog svamlat och åter till dagens pysselprojekt.

Jag ville göra nånting att hänga på ytterdörren i påsk. Hittade en papperstallrik i mina skåp här hemma som jag skar bort innercirkeln på så det bara är ytterkanten på. Valde ut några av de prickiga papprena och några cardstock och ritade 3 ägg på varje papper. Klippte ut dem och satte fast dem på pappersringen med jämna mellanrum. Satte en rad ägg till över första.

Ritade en rosett på den lila cardstocken och klippte ut, satte dit alfabetspeeloffs glad påsk, riktigt härlig färg på dem och de glittrar så fint. Sen klippte jag ut ett lite större ägg i lika och satte en härlig påskhare peel-off på det. Stansade ut några fjädrar och satte på ett litet peel-off ägg på turkos cardstock och klippte ut. Som hängare klippte jag en lagom remsa cardstock och dubbelvek den och limmade fast den bakom rosetten.

Ska bli kul att hänga upp den till påsk. Man blir glad av färg, eller hur?

Pyssla lugnt/ Benita

Materiallista

Cardstock A5

Mönstrat papper

Fjäder die

Peel-off bokstäver

Peel-off figurer

En reaktion på “Påskkrans

Kommentarer inaktiverade.