Mr and Mrs

9 augusti 2018: Mr & Mrs.

Innan sommaruppehållet visade Jenny en beskrivning på en kortvikning som florerar runt om på facebook, pinterest, bloggar o s v. Jag blev nyfiken på kortvikning och gjorde ett försök.

Temat på mitt kort blev bröllop. Så det blev minst sagt ett unikt bröllopskort. Jag har använt mig av blå cardstock till kortstommen och de mönstrade papperen kommer från Amy Designs Oriental serie. Jag valde en rosa cardstock mellan kortstommen och de mönstrade papperen. Valde först vit men på den yta där jag skulle ha vitt för att fästa text och dekorationer kändes det som att något saknades. Valde därför rosa istället. Alla mönstrade pappersbitar är inkade på kanterna med en distress ink som matchade pappersvalet.

Stansade ut ordet love i rosa cardstock och fäste i mitten. Stansade även ut ringar och ett hjärta av den rosa cardstocken, samt en hatt och Mr & Mrs i svart cardstock. Texten och dekorationerna fäste jag på mina vita ytor.

Det var en rolig kortvikning att prova på. Den var enkel att göra så har ni inte testat den ännu kan jag rekommendera er att ta en titt på Jennys beskrivning.

Materiallista:

Cardstock linen carton AMy Design Oriental 12×12

Paperpack Amy Design Oriental 6×6

LeCrea – Leabilitie Love combi cut and embossing die

Ranger Distress ink pads