LO och kort

6 september 2018: LO och kort.

Det händer att jag då och då skapar en layout, men det är långt mellan gångerna. Idag har ni tur då jag ska visa min senaste layout jag gjort. Började med att skapa min bakgrund på vit cardstock med hjälp av två olika stenciler och distress ink och distress oxide. Fotografiet skrev jag ut dubbelt av. Monterade de först på en vit fotomatta och därefter på en svart fotomatta. Detta för att jag ville framhäva dem ordentligt.

Kring fotografierna har jag dekorerat med färdigköpta blommor, dels pappersblommor och dels resinblommor. En utav blommorna och bladen är handgjord utav flower foam. Ni ser även några trollsländer, både utstansade och stämplade.

I det övre vänstra hörnet monterade jag mina utstansade ekorrar, med 3d-kuddar, på en gren. Jag valde att stansa ut de på akvarellpapper och färglägga ekorrarna och grenen med distress ink.

I det nedre högra hörnet fäste jag mina hemmagjorda blommor och några utstansade blad. Samtliga handgjorda blommor är utstansade i vit flower foam och infärgade med distress ink i olika färger. På väg upp mot fotot ser ni några utstansade och stämplade trollsländor som flyger.

Jag har även skapat ett kort som jag tänkte visa er. Ett mycket enkelt kort. Jag valde ett brunt cardstock till kortstomme och ett svart cardstock som matta till den utstansade vintageramen så att den framhävs på bästa sätt. Stämplade ett flygplan på vit cardstock och figurklippte planet och fäste den på 3d-kuddar.

Hoppas jag inspirerat er lite runt om i landet idag.

På återseende!

Materiallista:

Cardstock

Distress ink

Distress oxide

Studio Light Mask Stencil A5 Mixed Media Rainbow Designs nr 04

Art Stencil – Din A4 Growing Dots

Resin Flowers (20psc) – Freshly Cut Flowers

Florella Blüten weiss, 2 cm

Stamens

Flower foam

Crealies Clearstamp Bits&Pieces no 128 2x dragonfly 16×17-25x26mm

Crealies Partz no 28 2x dragonfly 36×38-24x24mm

Yvonne Creations – Vintage Objects – Endless Times Frame

Nellies Choice Clear stamps Men things Aeroplane