Fjärilshav

23 mars 2018: Fjärilshav.

Härliga embossingfoldern ”Butterflies and Flowers” både embossar blommor och stansar ut fjärilar. Jag embossade ett ljusblått CS och ”målat” embossingen med blå Glitter-Liner.
Det tog mig 3 olika färgsättningar och olika målningar med pensel eller tops innan jag fick in en teknik som jag tyckte blev bra. Tänkte: Det här går aldrig. Men skam den som ger sig.
De små utstansade fjärilarna färgades också och klistrades tillbaka där de blev utstansade + några till små fjärilar i olika färger placerades ut.

Jag arbetade med Glitter-liner med tops. Tog lite i taget för att inte få för mycket färg. Vinklade topsen beroende på vilken upphöjd del jag skulle färglägga. Pensel gjorde att färgen gick ner i de små springorna som bildar blommorna så jag såg inte blombladen.

Fjärils stämpel n fick silver i embossing pulver och målades i rosa och lila med färg pennor och klipptes ut. Under det blåa CS satte jag dit ett mörkrosa där de utstansade fjärilarna är. Ett ljusrosa cs under det blå och som bas kort ett mörkbrunt cs där jag dekorerade med glitter hörnen i silver och guld.

Hoppas ni fick lite idéer till den här jättefina embossing foldern / Susanne

Materiallista:
Cardstock
Embossingfolder Butterflies
Clearstamp butterflies 4st
Glitter-Liner
Vattenpennor Dual-tips
Peel-off hörn
Embossingpulver
Klister och Lim