Dutch doobadoo stencil på annorlunda vis

10 december 2018: Dutch doobadoo stencil på annorlunda vis.

När jag såg stencilen från dutch doobadoo i senaste det-paketet blev jag lite nervös för har aldrig använt en sån men utmaningar är kul och jag tog mod till mig och satte igång. Under tiden jag pysslade så kom jag på att jag skulle göra ett telefonblock istället för kort och så fick det bli.

Stansade ut bokstäver och limmade på stående sidan och ritade ett ?

Tänkte att det kan vara bra att ha, man vet ju aldrig om nån extra viktig person ringer när man inte är hemma. Ja vi har fortfarande hemtelefon *s*.

Post-it-blocket är löst inuti så det är bara att fylla på när det behövs.

Hoppas det inspirerar dig att prova att göra andra saker av stencilerna än som egentligen är ”meningen”.

Pyssla lugnt!/ Benita

Materiallista

Stencil

Cardstock

Paperpack

Dies

Penna

Tejp