Dot and Do

16 oktober 2018: Dot and Do.

Hej !
Idag bloggar jag ett så kallat  DOT & DO -Pyssel , för att göra fina kort alternativt en vacker tavla att rama in sedan! Jag valde att göra kortet väldigt enkelt, .(Less is More…) Dekorerade med en 3D Fjäril och stämplade en liten text  och målade blommorna med tuschpenna.

Det är väl inte direkt min starkaste sida att göra enkla varianter, också så kallade CAS-kort, då jag har en benägenhet nu för tiden att vilja dekorera en hel del. Men faktiskt så är det fint med enkla kort , eller vad tycker Ni..?

Men vad är då det, DOT & DO…..Jo , det är ett pysselset med kort och peel-off stickers, som man sätter på de markerade linjerna på korten, i setet med kort med olika mönster, så finns det 10 st och sedan kan man köpa passande peel-off till dem. Eller så köper man färdiga kit som förutom stickers och mönsterkorten innehåller decopage-bilder och cardstock.

Så här ser förpackningarna ut ..väldigt suddig bild ,mobilfoton blir aldrig riktigt bra !

Har man lite tid att tänka ut ett kort eller har ide “torka”  ;))  så passar det bra att ha hemma den här varianten av kort-pyssel , det blir riktigt fint med de glänsande Peel-off`sen.

Ha det gott !

Materiallista:

Fjärilar-Peeloff (liknande)

Clearstamp

Hobbydots stickers

Hobbydots12

Dot & DO-Cards Only