Det var bättre förr

8 december 2018: Det var bättre förr.

Hej!

Idag visar jag 2 kort som var superenkla att göra. Enkla för att allt man behöver finns i ett enda block! (Sen kan man naturligtvis välja att lägga till lite extra, som jag gjorde till kort nummer 2.)

Till kort nummer 1 har jag använt Romantic picture stansblock som är perfekt för vintage-älskare,  dubbelhäftande tejp, kortbas och 3D-kuddar för “upphöjning”.

På kort nummer 2 så har jag lagt till några söta blommor med blad. Jag använde även 2 lager med papper, varav det ena lagret är ett ljuvligt texture- paper pad från Arts & Crafts. Materiallistan följer nedan!

Materiallista

Romantic Picture Stansblock

Arts and crafts paper pad

Distress tool

3d-kuddar

Cardstock

Dubbelhäftande tejp

Blommor Florella

Dies blomblad

 

Ha en fortsatt trevlig helg!