Somriga kort

11 augusti 2017: Små Insikter till kalas – Sunny Friends.

Sommar, sommar, sommar – vilken härlig tid. Vädret är inte alltid med oss för de som stannar hemma i Sverige. Men med rätta kläder är Sverige så fint på sommarn. Fint ”klädda” är också dagens små insekter omgivna av klitter och ballonger. Dubbelkorten är A5 som jag bigat på mitten. Först ut är snigeln eftersom det tar lite längre tid för hen att komma fram.

Snigel till kalas

Stansade ut dies nr 3 i setet ”Fantastic Flowers” på rosa ”Pearl” papper. Använde Distress Oxide med hjälp av blendingtool för att får fram sniglarna. Peel-off med lite ballonger och hattar och ett GRATTIS.

Humla till kalas

Direkt på CS tog jag dewdrops ink på både humlorna och blommorna. Blommorna fick även en liten halvpärla i mitten. Ballonger och Grattis die i Pearl pappret.

Nyckelpiga till kalas

Här tog jag ett vitt CS där jag färgade in nyckelpigorna med Distress Oxide och även blommorna. Färgade det vita pappret med hjälp utan Dewdrops ink. Klistrade fast ”nyckelpigeremsan” på CS, ballonger och prickar. För att få till Grattis tog jag ett vitt CS, klistrade på bred dubbelsidig tejp, stansade ut Grattis tog bort skyddspappret från tejpen och hällde på glitter. Tog bort överflödigt glitter och tog mitt finger och knodade in klittret i tejpen. Ett härligt rött glittrigt Grattis fick också pryda kortet.

Materialförteckning:
Die Fantastic Flowers Flowers frame (finns här)
Cardstock (finns här)
A4 Pearlescent Paper Pack 24pcs (finns här)
Stencil 15 x 10 cm – Sunny friends (finns här)
Ranger Distress Oxide (finns här)
Peel-off balloons and party decorations 7031 (finns här)
Peel-off Hjärtliga Gratulationer 1800 (finns här)
Ranger mini ink blending tool 1 round (finns här)
Dew drops Inkpads (finns här)
Halvpärlor (finns liknande här)
Grattisdie (finns liknande här)