Peel-off stickers användningsområden

29 juni 2017: Peel-off stickers användningsområden.

Idag är det min tur att inspirera er hur peel off stickers kan användas. Det finns en rad olika användningsområden och idag kommer jag att visa er tre olika sätt.

Till det första alstret började jag med att plocka fram peeloff stickers i silver, svart cardstock och en kortstomme av vit cardstock. Jag skar till en bit av den svarta cardstocken, något mindre än min kortstomme. Valde ut ett färdigmålat motiv i högen, som jag färglagt med distresser.

Jag monterade de silvriga rektanglarna huller om buller på den svarta cardstocken så det bildades ett mösnter.

Denna monterade jag sedan med 3D-kuddar mot den vita kortstommen. Satte en peel off stickers text, Tack, i nedre hörnet och monterade det figurklippta motivet på 3D-kuddar bredvid. Valde att inte dekorera kortet mer så att det fina silvriga rektangelmönstret skulle få ta plats.

Jag har även gjort ett kort där jag använt ett stämpelmotiv från Wild Rose studio. Just denna elefant finns inte inne i butiken men ni hittar andra liknande, som är lika fina. Jag valde en vit kortstomme och det mönstradepapper kommer från Simply Gorjuss. Kanten inkade jag med distrees ink frayed burlap. Ramen runt motivet är en silvrig peel-off ram. Jag monterade motivet i mitten och monterade sedan detta på 3D-kuddar.

Materialförteckning:
Cardstock (white och black) (finns här)
Peel-off rectangle frames 1147 (silver) (finns här)
Peel-off Tack 1804 (silver) (finns här)
Foam dots 2 mm outer box (finns här)

Materialförteckning:
Cardstock (white) (finns här)
Peel-off square frames 1291 (silver) (finns här)
8 x 8 Paper Pack (32pk) Simply Gorjuss (finns här)
Foam dots 2 mm outer box (finns här)
Ranger Distress Mini Inks pad (frayed burlap) (finns här)

Sist ut är en art journaling sida I min art journaling bok. Jag började med att grunda sidan med vit akrylfärg. Därefter satte jag fast några peel-off stickers på sidan.

Målade sedan med två mixed media art crayons på sidan och penslade sedan ut färgen med vatten med hjälp av en pensel. När färgen torkat stämplade jag lite gräs i nederkant. Pillade därefter bort de peel-off stickers jag placerat ut. Med en svart penna fyllde jag i konturerna på blommorna och bladet, samt datumet. Stansade ut en text som jag limmade fast. Highlightade bokstäverna med en vit penna.

Stämplade slutligen ett träd med gröna blad till höger. Några fåglar som flyger kring trädet. För att rama in alstret lite mer stämplade jag även några gröna bladrankor som hänger ner. Sist men inte minst stämplade jag de tre mini älvorna från Lavinia stamps. Jag har använt rangers archival ink då jag stämplat växtligheterna, brun och grönt.

Materialförteckning:
Akrylfärg (vit) (finns här)
Peel-off daisy borders 7047 (rosa/silver glitter) (finns här)
Peel-off blommor och blad av velveteen (rosa) (finns här)
Mixed Media Art Crayon (sunset yellow och rasberry) (finns här)
A5 Clear Stamp Set (20pcs) Forest (finns här)
Clearstamp Three Dancing Fairies (finns här)
Ranger Archival Mini Ink Kit 2 (finns här)
Ranger Archival Mini Ink Kit 1 (finns här)