En godisdispenser till jul!

21 november 2017: En ”godisdispenser” till jul!

Hej alla underbara Instila läsare. Idag är jag som bloggar och jag tänkte visa en söt liten “godisdispenser” som jag såg på en av mina favorit stämpelbloggar. Vill ni få en tutorial på svenska får ni gärna kommentera här så lägger jag in en här i bloggen i så fall.

Jag använde papper från “Art Christmas Classics” och en mörkröd cardstock som bas och vit cardstock som spegel för att få ”godisdispenser” lite stadigare.

Den under bara klockdiesen valde jag att ”paper piecea” med glitterguld som bas för klockorna, vit cardstock till rosetten och mörkgrön cardstock till bladen. Jag målade i de tre små bären med en röd penna på guldet. Det blev en lite kul effekt och då glittret lyser igenom så även bären får en härligt glitter effekt.

jag valde att göra en liten tag som jag skrev God Jul med guld peel-offs på för att allt skulle passa ihop. Jag fäste tagen med lite 3D tejp så att även lådan fick lite “liv”.

Bakom stämpeln valde jag att använda min die “Christmas ball” fast som en doily  och även den skar jag ut från samma glitterguld som klockorna.

Jag hoppas ni tycker om min lilla ”godismaskin” 🙂

Materiallista:

Papper:

Paperpack Jeanines Christmas Classics 15,2cm x 15,2 cm

A4 Glittered Paper Pack

Cardstock

Dies:

Hobby solutions Die Cut Christmas ball

Peel-offs:

Peel-off alphabet 1156 -Guld

Stämplar/Färgläggnig:

Rubber Stamp Santoro Tweed The Winters Night

Ranger Distress Mini Inks pad

Övrigt:

Foam tape 2 mm

Kramiz Lillian “Liaskrypin”

2 reaktion på “En godisdispenser till jul!

  1. Charlotte Nilsson

    Du gör så fina saker Lillian. Skulle gärna vilja ha en beskrivning på denna 🙂

Kommentarer inaktiverade.